Personlige plejeprodukter bruges dagligt af alle mennesker verden over gennem hele livet. Det bliver til enorme mængder - hver dag.

Antallet af personer med allergiske tendenser er eksploderet gennem de seneste år. Alene parfumeallergi er fordoblet gennem de sidste 10 år. Derfor er det vigtig, at bruge produkter uden kendte allergifremkaldende eller skadelige fyldstoffer, såsom:

Mineralsk Olie
Petrolatum
Boraks
Bivoks
Lanolin
Sæbe
Skrap alkohol
Stærk parfume
M.v.

Uanset om du vælger at handle i dit lokale supermarked, parfumeriet eller på apoteket, er ovenstående fyldstoffer indeholdt i en lang række dyre såvel som billige "hyldevarer". Ikke fordi producenterne vil genere os forbrugere, men ene og alene for at holde et prisniveau, der er acceptabelt.

Vejen fra producent til forbruger er nemlig lang og dyr. Ikke mindst markedsføringen, som ofte er det dyreste led til slutbrugeren - dig og mig.

Traditionelt er fremstillingsprisen på personlig plejeprodukter, 4-6% af den pris du skal betale for varen i forretningerne - uanset om du handler i supermarkedet, parfumeriet eller i lufthavnen……..

Et godt alternativ….

Men - der er selvfølgelig et alternativ, hvis du hører til blandt os, der vil

Lade vores viden komme børnene til gode
Skåne og bevare miljøet
Bevare og vedligeholde regnskoven
Være gode ved os selv og vore nærmeste

Have kvalitet for vores penge

Jeg formidler kendskab til og distribuerer kvalitetsprodukter indenfor personlig pleje og kosttilskud. Alt til konkurrencedygtige priser. Tag et kig rund i de forskellige links, og se det bedste alternativ jeg kender. Måske er det også noget for dig, og dem du kender…… klik her

Ansigtspleje almindelig - klik på "vores produkter" (i toppen) samt "produktinformation" (til venstre)
Ansigtspleje avanceret - klik på "vores produkter" (i toppen) samt "produktinformation" (til venstre)
Kropspleje til hele familien - klik på "vores produkter" (i toppen) samt "produktinformation" (til venstre)
Hårpleje til hele familien - klik på "vores produkter" (i toppen) samt "produktinformation" (til venstre)

Mundpleje til hende og ham - klik på "vores produkter" (i toppen) samt "produktinformation" (til venstre)

Diverse pleje - regnskovsserien - klik på "vores produkter" (i toppen) samt "produktinformation" (til venstre)
Solpleje
- klik på "vores produkter" (i toppen) samt "produktinformation" (til venstre)
Kosmetik - klik på "vores produkter" (i toppen) samt "produktinformation" (til venstre)
Kosttilskud

Alle plejeprodukterne er fremstillet i miljøvenligt produktionsmiljø og efter strengeste kvalitetskontrol, der sikrer et ensartet produkt - hver gang. I 1998 etableredes Center for Dermatological Research ved Stanford University's School of Medicine. Instituttet finansierer undersøgelser og udvikling inden for ny forskning, som fokuserer på at forbedre følelsen af velvære og personligt image. Centeret udfører kliniske forsøg og forskning i forbindelse med allerede eksisterende og potentielle produkter, -ingredienser og -formler. Den viden, man erhverver sig gennem dette samarbejde, sikrer forbedring af eksisterende produkter, samtidig med at den hjælper med til at udvikle fremtidige produktserier.

Alle kosttilskudene bliver underlagt kvalitetskontrol 6 gange undervejs, for at sikre et helt ensartet produkt. De færdige produkter er garanteret fri for pesticider og tungmetaller, og der er garanti for, det kun er de virksomme plantedele og ingredienser, der bruges og, at der bruges nok til at opnå den forventede virkning.

Set i lyset af at den største offentlige hemmelighed er, at der produceres 4-6 gange så meget Ginseng, som der er rødder til i jorden, er det nok værd at have vore produkter med i overvejelserne, når der skal vælges kosttilskud.

For nærmere info …..

Får du lyst til at stifte nærmere bekendtskab med ovenstående, er du velkommen til at kontakte mig for nærmere information. Jeg holder også løbende produktpræsentationer i små grupper - hjemme eller ude - hvor du får mulighed for, at afprøve produkterne "rigtigt". Personligt synes jeg, det er den bedste måde at vurdere personlige plejeprodukter på, og så er det i øvrigt hyggeligt, gratis og helt uforpligtende…..

Du kan også klikke dig ind på min hjemmeside, www.acecare.mynuskin.com hvor du i ro og mag kan læse om det, der interesserer netop dig. Når du registrerer dig som forbruger - under køb online - får du adgang til vejledende udsalgspriser samt mulighed for at handle - frit leveret til din adresse - Nemt og Bekvemt. Har du brug for vejledning om hjemmesiden eller brug af produkterne, er du velkommen til at kontakte mig pr. tlf. eller mail.

Hvem er målgruppen …?

Alle mennesker uanset alder og køn har gavn af disse produkter. Vort sortiment spænder over en bred vifte, så vi dækker de flestes behov for, hvad der bruges på badeværelset hver dag.

Nej tak, jeg er udemærket tilfreds ...

Måske hører du til blandt dem, der siger:

Nej tak - jeg bruger allerede et plejeprodukt, jeg er godt tilfreds med?

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående sætning, kan jeg alligevel anbefale dig at prøve disse plejeprodukter - bagefter véd du, om du har de bedste produkter for dig - eller kun de næstbedste - og det er vel værd at bruge lidt tid på?