Kinerserne har i årtusinder benyttet sig af "kosttilskud" i form af forskellige planters gode egenskaber. Dels for at bevare en sund krop og dels for at forebygge sygdomme.

Kosttilskud er, som navnet siger, et tilskud til vores kost, for at give vores krop og sjæl de mest optimale betingelser, for et længere og sundere liv - med øget livskvalitet til følge.

Det har altid fungeret fint for kineserne, men for os her i vesten har der hidtil været skepsis overfor "den slags". Der var jo ingen ordentlig dokumentation, der videnskabeligt beviste, at det var godt.

Plantebaserede kosttilskud er desværre heller ikke altid så ensartet og godt, som man som forbruger foranlediges til at tro. Karakteristisk for alle planteprodukter er, at de aktive stoffer varierer meget. Hvis man f.eks. undersøger potentielle blade fra Gingko Biloba, kan variationerne af de aktive indholdsstoffer variere med helt op til 300%, alt afhængig af hvor planten har groet, hvilken høstmetode der er brugt, samt hvilken tid det er på året.

Store forskningsomkostninger og lang tidsinvestering til udvikling og markedsføring, forhindrer dog meget receptpligtig medicin i at komme på markedet. Desuden kræver den famaceutiske industri, at nye præparater skal kunne give en indtjening det første år på mindst 100 mio. $, til dækning af udviklingsomkostninger.

Dette affødte en drøm hos Dr. Michael Chang. En drøm om at udvikle kosttilskudsprodukter efter samme principper, som medicinalindustrien. Som ansat i den farmaceutiske industri, rejste han over hele verden, og indsamlede over 50.000 prøver af medicinske planteekstrakter fra mere end 17.000 arter, så hans baggrund var jo helt klart i top.

Som sagt så gjort. I 1994 gjorde han alvor af det og tog sin afsked. Sammen med andre videnskabsmænd med forskellig baggrund, fik han realiseret sin drøm, hvilket i dag betyder, at vi som forbrugere - hvis vi vil - har fået adgang til de mest sikre, de mest veldokumenterede og de mest effektive kosttilskud på markedet i dag.

Alle vore kosttilskud er blevet underlagt strengeste kvalitetskontrol 6 gange undervejs, for at sikre et helt ensartet produkt. De færdige produkter er derfor garanteret fri for toksiner og tungmetaller, og der er garanti for, det kun er de virksomme plantedele og ingredienser, der bruges og, at der bruges nok til at opnå den forventede virkning.

Kosttilskud kan tages af alle - lige fra os "almindelige" mennesker, der blot ønsker livskvalitet - til elitesportsfolk. Umiddelbart før OL i Salt Lake City gennemgik alle vore sportstilskud strenge uvildige tests for ulovlige stoffer, og blev erklæret helt rene, så det kunne være et par "guldmedaljevindere" skulle overveje at skifte til vores kosttilskud, så deres guldmedalje ikke bliver trukket tilbage p.g.a. en positiv dopingtest.

er det nok værd at have vore produkter med i overvejelserne, når der skal vælges kosttilskud.

Lyst til at vide mere?? - så klik ind på min hjemmside www.acecare.mypharmanex.com

Vælg Danmark - og se de produkter der er "fri" adgang til - Vælg Holland - og se de produkter du yderligere kan få adgang til. Ring og hør hvordan.