Som du måske allerede ved, hedder jeg Susan og bor sammen med min forlovede Bjarne og vores datter Nadia på 4 år. Vi bor i en dejlig lejlighed/rækkehus sammen med hund, kat og akvariefisk, så vi keder os derfor aldrig. Vi arbejder begge to, og Bjarne er desuden så "heldig", at få lov til også at arbejde hver anden lørdag.

Som så mange andre ser vi frem til weekender, helligdage og den årlige sommerferie, hvor vi har mulighed for, at foretage os nogle helt andre ting sammen, end det er muligt i en til tider hektisk dagligdag.

I marts 1999 præsenterede en af vores venner os for en spændende forretningsmulighed. En mulighed der lød spændende, og på sigt kunne give os frihed til at prioritere vores dagligdag anderledes, men vi var da alligevel lidt betænkelige.

Forretningsmuligheden var bl.a. distribuering af personlige plejeprodukter, som skulle være markant anderledes end andre produkter på markedet. Margit talte varmt om produkterne, og det lød jo meget godt alt sammen - men…..

Lige på dét punkt var jeg dybt skeptisk. Jeg havde for år tilbage distribueret et dansk naturprodukt, som jeg jo stadig var "farvet" af, da jeg til dato ikke havde fundet noget produkt, der kunne hamle op med det. Jeg var dog også kommet i den kedelig situation, at jeg var kommet til at se 10 år ældre ud indenfor de sidste 5 år, og det var selvfølgelig ikke særlig opmuntrende - især ikke når jeg tidligere altid blevet gættet 5-10 år yngre, end min dåbsattest ville afsløre.

Efter grundig overvejelse startede jeg så op med at afprøve produkterne. Dybest set havde jeg jo alt at vinde og intet at tabe. Med 30 dages fuld returret, gjaldt det om at få testet så meget som muligt indenfor prøvetiden, og så kunne jeg bare sige tak for lån og få alle pengene igen.

Men, som du nok har gættet, blev det ikke enden på historien. Som sagt var jeg dybt skeptisk. Hvad skulle disse produkter kunne udrette, som var så markant anderledes??

I dag - mere end 1 år senere - er jeg glad for, jeg tog imod tilbudet. Ved at skifte over til disse produkter, har min hud ændret sig så markant, at folk ikke længere spørger, om det er mit barnebarn, jeg har med. Og det jo ik' så ringe endda.

Derudover oplever jeg - som selvstændig distributør - glæden ved, at give mine medmennesker de samme muligheder som jeg fik, nemlig

Det har desuden givet mig mindre tid til fjernsynet, større berøringsflade med alle typer af mænd og kvinder samt på sigt mere tid til min familie - og bedst af alt - jeg bestemmer helt selv, hvor meget og hvordan jeg planlægger min tid i forretningen.

Jeg holder løbende forretnings- og produktpræsentationer - hjemme eller ude - hvor du kan få mulighed for, at danne dig et overblik over forretningsmuligheden, produkterne eller begge dele, så hvis du måske går med lysten og modet til at sadle om, er du meget velkommen til at kontakte mig for en uddybende snak.